Krijg een indruk van uw woning.


Woonoppervlakte

35 – 42 m²

Afwerking

Gestoffeerd

Technologie

Zorgdomotica


U kunt bij ons comfortabel wonen in een ruime studio met kitchenette en eigen sanitair. Door de brede ramen is er veel lichtinval. De studio is volledig gestoffeerd, voorzien van zorgtechnologie en kan naar eigen wens worden ingericht. Er is voldoende plek voor een bed, een zithoek en een tafel.

De studio heeft een ruime badkamer zodat onze zorgprofessionals goed zorg kunnen verlenen. De badkamer heeft een luxe afwerking en is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een vrijhangend toilet.

De hele studio is voorzien van aansluitingen voor zorgdomotica, zodat dat naar wens kan worden ingezet. Zo heeft de bewoner het Comfor(t) van een veilige en vertrouwde omgeving.


Woonoppervlakte

60 – 70 m²

Afwerking

Deels gestoffeerd

Bewoning

Echtparen


Dit luxe appartement beschikt over een royale woonkamer met aparte slaapkamer en is uitermate geschikt voor echtparen. Vanuit de woonkamer loopt u zo het riante balkon op waar u kunt genieten van de omgeving. Het appartement heeft een open luxe keuken in hoekopstelling en is voorzien van een inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer. Deze beschikt over een ensuite badkamer met een luxe afwerking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een vrijhangend toilet.

Verder heeft het appartement een interne bergruimte met een wasmachineaansluiting.

Woonoppervlakte

68 – 70 m²

Afwerking

Deels gestoffeerd

Bewoning

Echtparen


In dit driekamerappartement kunt u zorgeloos wonen met zorg op afroep. Naast de royale woon-  en slaapkamer beschikt dit appartement over een extra kamer voor bijvoorbeeld logees.

Vanuit de woonkamer bereikt u het riante balkon waar plek is voor een zithoek. Het appartement heeft een open luxe keuken in hoekopstelling en is voorzien van een inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser.

Vanuit zowel de slaapkamer als de hal kunt u de badkamer bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een vrijhangend toilet.

Verder heeft het appartement een interne bergruimte met een wasmachineaansluiting.