In het nieuwe woongebied de Zilverackers in Veldhoven wordt ons vernieuwende woonzorgconcept gerealiseerd met plaats voor 74 woningen. Welkom bij Hoeve Zuid.

Inschrijven

Per direct beschikbaar

35 m² – 70 m²

Woonoppervlakte

Toplocatie

In Veldhoven

Prognose Oplevering

Q2 2025

Comfor

Ons woonconcept

Binnen ons woonconcept is er ruimte om te ontmoeten en gebruik te maken van gemeenschappelijke faciliteiten, samen te eten en activiteiten te ondernemen. Buurtgenoten zijn van harte welkom om op de koffie te komen en deel te nemen aan activiteiten, zoals muziekmiddagen, wandelclub en samen tuinieren.

Een warm thuis

Wij vinden het belangrijk om een inspirerende plek te creëren waar mensen zich thuis voelen, waar ontmoetingen plaatsvinden en waar altijd wat te doen is. We zetten in op positieve gezondheid en op het fysieke, mentale én sociale welzijn.

Een inspirerende woonomgeving waar ouderen ook anderen kunnen ontmoeten is de basis. Vanzelfsprekend is er een comfortabele en gezellige woning die van alle gemakken is voorzien.

Wij zijn een organisatie met een sociaal hart. Samen is een belangrijke kernwaarde in onze organisatie. Daarom is het voor ons essentieel om anderen te betrekken, zoals de buurt, verenigingen en lokale ondernemers. Mocht u graag betrokken willen zijn bij ons project, dan kunt u zich aanmelden via contact@hoevezuid.nl

Over Comfor

Comfor is een kleinschalige woonzorgorganisatie die actief is in Noord-Brabant. Wij zijn ontstaan met de missie om de ouder wordende mens een woning én omgeving te bieden die voelt als een warm thuis.

Met onze zorgmedewerkers bieden we 24 uur per dag zorg en ondersteuning aan.

Neem gerust eens een kijkje op de website van een van onze locaties.

Het plan

Onze locatie aan de Fort Pinsenweg is een plek met een rijke historie. Tot enkele jaren geleden stond hier de oudste boerderij van Halsteren. Het is een plek die nieuw leven verdient met respect voor de geschiedenis. De sfeer en het gevoel van het boerenleven komt terug in het plan en concept.

Zo zorgen we dat de hoeve past in de prachtige omgeving. We weten uit ervaring dat deze sfeer, in combinatie met het buitenleven, een positief effect heeft op senioren en dat dit bijdraagt aan hun welzijn.

Veelgestelde vragen

FAQ vraag?

FAQ antwoord.
Tweede regel voor het antwoord.

Inschrijfformulier